top of page

Since

2007

POVESTEA NOASTRA

1.JPG

un vis devenit realitate

KingSpor si-a inceput cercetarea si dezvoltarea in domeniul micologiei inca din anul 2007 in Asturia - Spania, prin echipa romana de cercetare condusa de domnul Daniel Sosoi, cercetator specializat in micologie. inca din 2012 ne bucuram de parteneriatul cu " Crucea rosie ", lucru care ne-a ajutat la efectuarea testelor de eficienta si imbunatatire a intregii noastre game de suplimente alimentare.

Datorita acestei imbunatatiri si a diagnosticelor pozitive ale pacientilor aflati sub atenta verificare si indrumare a medicilor de specialitate, suntem numiti "los Reyes de las Esporas " ( Regii Sporilor ) - de unde si denumirea comerciala de " KingSpor ".

Echipa noastra de cercetare a adaptat mediul pentru cultivarea Ganodermei, la climatul Romaniei (23-25 grade celsius) si umiditatea exacta aca cea din Malaysia. Dupa efectuarea multor teste si experimente am descoperit ca, Ganoderma Lucidum -Reishi- are cea mai mare valoare terapeutica in comparatie cu celelalte specii de ciuperci. Ulterior, aceasta specie va fi folosita ca principala productie de catre KingSpor.

bottom of page